Menu
Your Cart

58Products

De unieke TASSEN-serie is ontwikkeld met veel aandacht voor detail en brengt premium kwaliteits-porselein met emotionele gezichtsuitdrukkingen op tafel. En natuurlijk, de liefde voor computer animatie doemt op in de gehele collectie, zoals elk karakter is gebaseerd op 3D-geanimeerde films met ons ‘pratende servies’. Trouwens, de humoristische video's hebben al een trouwe aanhang gewonnen - en miljoenen views op YouTube – in Duitsland en de Engelse versies ingesproken door bonafide Hollywood comedians zijn trending op ons internationale kanaal.

Over internationaal gesproken, de brutale TASSEN-collectie vindt momenteel zijn weg naar huishoudens over de hele wereld. Van heel Europa tot Scandinavië tot Azië en de Verenigde Staten, klanten zijn blij met het kwaliteitsporselein, 100 procent gemaakt in Duitsland volgens sociale en milieunormen.

Het team achter FIFTYEIGHT PRODUCTS ontwikkelt voortdurend nieuwe toevoegingen aan de TASSEN- familie - en hebben veel plezier in het proces. Ze hopen dat het schenken en gebruiken van de producten mensen blij zullen maken.

Stel je voor: het is een gezellige zondagmiddag. Je bent aan het chillen, heerlijk liggend op de bank. Je laat je ogen door de kamer dwalen. Veel liefde voor detail, geselecteerde designerstukken,  kunstwerken, boeken, mooie lampen. Helemaal jouw stijl. Vervolgens scan je het plafond. Maar echt, er gebeurt niet veel daarboven. Maar wacht! Je ogen blijven rusten op dat stukje op het plafond waar je lampen zijn bevestigd. Wat is dit voor iets lelijks?! Een emotieloos stuk koud plastic, niet eens in een rechte lijn aan het plafond hangend… teleurstellend!

Waarom heeft hier in hemelsnaam niemand een stijlvollere oplossing voor bedacht? Misschien omdat het plafond voor ontwerpers grotendeels onontgonnen terrein is? Wie weet? Natuurlijk kun je kapjes kopen in een paar verschillende kleurstellingen, zoals rood, zwart, zilver en zelfs groen. Sommige gemaakt van goedkoop plastic, of zelfs sommige van metaal. Maar over het algemeen is het een nogal saaie selectie.

Dit is ongeveer hoe het ontstaan ​​van CEELINGS is verlopen. Toen Max Zimmermann terugkwam op kantoor en zijn partners de volgende dag over het idee vertelde, waren ze meteen enthousiast over het idee. De gedachte was opwindend. Het plafond kan een speeltuin worden voor nieuwe ontwerpen! Tijd om de wereld op zijn kop te zetten, van perspectief te veranderen en dingen in een nieuw licht te zien. Wat daarna gebeurde, waren drie spannende jaren van onderzoek en ontwikkeling en heel veel vragen. Factoren als ontwerp, materiaal, bevestiging, fabricage en marketing moesten allemaal worden verduidelijkt. Dit betekende veel ups en downs, een steile leercurve en veel emoties.

Maar hé, nu zijn ze er! Een nieuwe lijn van producten die hoog op de plafonds leven. Gevoelige karakters, sympathiek, stijlvol, humoristisch en vol emoties.

Introductie: CEELINGS - de nieuwe productfamilie van de makers van TASSEN-porselein. Zeg hallo tegen de "Handful Of Light" en "Happy Hermann" als de eerste leden van de nieuwe CEELINGS-familie.

Shop 58Products Catalogus