Menu
Your Cart

Retourzending en klachtenafhandeling

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.


Bij Giftstories.nl kun je om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren. In wettelijke termen heet dat ‘bedenktijd’. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Dit uiteraard helemaal volgens de laatste wettelijke regelgeving welke op 13 juni 2014 van kracht is geworden. De spullen moeten in de originele verpakking, voorzien van de originele labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden.

LET OP: alleen wanneer er sprake is van wanprestatie van onze zijde, dan wel wanneer het een productiefout betreft, zullen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening nemen.

 

Handelswijze en voorwaarden reguliere retourzendingen : 

- Meld de retourmelding of klacht aan via de website.

Je komt hier door in te loggen en op 'mijn account' te klikken.

In het menu links klik je vervolgens op 'Mijn bestellingen'. Selecteer de bestelling waarvan je iets wilt retourneren. en klik onderaan op de button 'artikelen retourneren'. Geef per artikelregel aan hoeveel stuks je terug wilt sturen.
Vul de keuzevelden in en stuur ons wanneer nodig nog een begeleidende tekst. Wij zullen het ontvangst van jouw retourmelding dan aan je bevestigen per e-mail.

Je retourpakket:

-Sluit kopie pakbon in bij de retourzending.

-Breng je retourpakket naar het dichtstbijzijnde PostNL afgiftepunt


Belgische klanten vragen wij vriendelijk contact met onze klantenservice op te nemen om samen tot de beste oplossing te komen voor retournering.

- Zorg voor voldoende frankering van het pakket (kosten voor retourzending zijn bij Giftstories.nl voor rekening van de koper, tenzij er sprake is van wanprestatie van onze zijde). Je krijgt bij het inleveren van het pakket een ontvangst bon waarop een track en trace code staat vermeld. 
Bewaar deze bon goed totdat je een ontvangstmelding van ons krijgt.

- Wanneer het product in goede staat retour in ontvangst is genomen, ontvangen wij op kantoor melding vanuit het magazijn waarna het aankoopbedrag van het artikel teruggestort wordt op de rekening vanwaar wij de betaling hebben mogen ontvangen. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Het kan tot 2 werkdagen duren voordat je het bijgeschreven bedrag daadwerkelijk op je rekeningoverzicht ziet verschijnen.

- Wanneer de retourzending niet is aangemeld via de website en er geen kopie pakbon aangetroffen wordt bij de retour gezonden spullen wordt deze geweigerd.

-LET OP! Wij refunden alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde spullen, de verzendkosten worden niet terug betaald.

Handelswijze retourzending bij een bijzondere oorzaak als defect of verkeerd artikel:

Giftstories.nl accepteert de wetgeving van het consumentenrecht ter zake Kopen op Afstand. Dit geheel volgens de laatste wettelijke regelgeving. De huidige wetgeving is ingegaan op 13 juni 2014. Verzendkosten voor het retourneren zijn behoudens wanprestatie onzerzijds voor rekening van de koper.

Met nadruk melden wij dat wanneer u een beschadigd of onjuist artikel ontvangt u dit binnen 24 uur na ontvangst per email via info@giftstories.nl bij ons dient te melden.

Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing. Wanneer retournering noodzakelijk is, zal onze afdeling klantenservice een retouretiket naar je mailen zodat je zonder extra kosten de zending kunt retourneren. Dit etiket kan uitgeprint worden en op het pakket bevestigd worden. Je brengt vervolgens je pakket naar het dichtstbijzijnde POSTNL afgiftepunt en laat hier de barcode scannen. De kosten van deze zending worden automatisch aan Giftstories.nl door belast, je hoeft ter plaatse NIETS te betalen. Je krijgt een afgiftebewijs mee met track en trace code. Bewaar dit goed totdat het ontvangst van de retourzending is gemeld.

Retouradres goederen:

Brandship

T.a.v. Giftstories.nl
Meridiaan 61
2801DA  GOUDA

 

Voor gastaccounts: Meldt jouw retour aan via giftstories.nl. Vermeld naam, ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren.