Menu
Your Cart

Wax Design

Wax Design werd in 1996 opgericht als een kleine kaarsenmakerij in Barcelona, Spanje. Na een reis door Europa en het ontdekken van de nieuwste trends op het gebied van woondecoratie, besloot Rachel Torrecillas, oprichter en creatief manager van Wax Design, dat het een leuk idee zou zijn om de nieuwste interieurtrends samen te voegen met een mediterraan tintje.

Haar passie voor woondecoratie zorgde ervoor dat ze zich al snel bezighield met het creëren van textiel en heerlijk geurende kaarsen om warmte, elegantie en welzijn in je huis te brengen. Beginnend met een kleine geurkaarsenworkshop, produceren ze bij Wax Design tegenwoordig kaarsen en woonconcepten voor klanten over de gehele wereld. Alle kaarsen zijn handgemaakt, met behulp van de beste kwaliteit plantaardige wassen en lokale geuren. Onze vazen, meestal handgemaakte eigen ontwerpen, zijn ofwel gemaakt van gerecyclede materialen of ze kunnen worden gerecycled als vazen, plantenpotten of kleine containers voor veel verschillende doeleinden. 

De mediterrane stijl is aanwezig in alle collecties. De veranderende kleuren van het zeewater, de lucht, de zon, de zandlandschappen en de mediterrane dennenbomen zijn allemaal aanwezig in kleur en geur. Wax Design is een waar passieverhaal, uit liefde voor mooie dingen in mooie huizen. Zij hopen dat ze kunnen bijdragen om van je huis een prachtige plek te maken en dat je net zoveel van hun producten houdt als zij doen om ze voor je te maken


Shop Wax Design Catalogus