Menu
Your Cart

Sirius

Al meer dan 30 jaar produceert en creëert Sirius toonaangevende lichtdecoraties en nieuwe interpretaties van klassiek lichtontwerp. Sirius is een designhuis gespecialiseerd in verlichting.

Sirius werd opgericht in 1971 en verkoopt zijn producten tegenwoordig in een groot aantal landen wereldwijd. Door de continue productontwikkeling en samenwerking met gerenommeerde ontwerpers heeft Sirius Europa's sterkste assortiment decoratieve verlichting gecreëerd. Voor Sirius is het belangrijk dat de producten mooi zijn, maar ook de functionaliteit en kwaliteit moeten in orde zijn. De kern van Sirius' producten is het vermogen om de speciale en gezellige sfeer te creëren die kenmerkend is voor licht, en om jaar na jaar vreugde te brengen - zowel binnen als buiten - in elk huis.

De productontwikkeling van Sirius is geworteld in de Scandinavische designtraditie. Het ontwerp moet niet alleen mooi zijn en emoties oproepen, maar ook functioneel zijn. De missie van Sirius is om haar marktpositie als de meest innovatieve en creatieve fabrikant van lichtdecoraties te behouden. 

Alle verlichting is op basis van LED verlichting waardoor je bespaart op energie. LED lampen verbruiken 80% tot 90% minder stroom dan gloei- of halogeenlampen. Ook zijn er diverse artikelen zonder een stekker waardoor er decoraties te maken zijn zonder dat je met dat akelige snoer zit. Oplaadbare batterijen zijn een vast onderdeel binnen de collectie, net als de instelbare afstandsbediening. LED kaarsen in verschillende soorten en maten op basis van echte wax: voor oudere mensen en kleine kinderen ongevaarlijk, gemak dient de mens door de afstandsbediening en ze waaien nooit uit.

Alles, maar dan ook alles, op het gebied van decoratief licht heeft Sirius in huis. Daarnaast zijn onze Deense collega's bevlogen en dat zie terug in hun prachtige collectie maar ook in de mooie cadeauverpakkingen. Verlichting maken de donkere dagen sfeervol en laten zomers warme avonden buiten nog langer duren.

Shop Sirius Catalogus