Menu
Your Cart

Räder

Räder creëert emoties. Räder creëert design. Design is de poëzie van de dingen.

Laat je meenemen naar de wereld van Räder, een merkkosmos waarin er verhalen verteld worden over liefde en geluk, over lachen en over het leven zelf. Met de producten wekt Räder het verlangen naar een stukje poëzie in het dagelijks leven en de wens om een bijzonder cadeau te geven. Räder streeft ernaar om inspiratie en levensvreugde te wekken met elk van de prachtige artikelen. Om dit te doen, storten zij al hun passie en ziel in het dagelijks werk en willen zij je hart raken en je hun belofte van geluk geven.

De producten bestaan uit liefde, toewijding en zijn voor 100% eigen ontwerp. Want net zoals Räder-producten niet zomaar uit een machine komen rollen, geldt hetzelfde voor de ontwerpfilosofie: alles wordt ontworpen en bedacht door de eigen ontwerpafdeling, bestaande uit zes product- en grafisch ontwerpers.

Van strategisch collectieontwerp tot het eerste productidee tot verpakking, eigen beursstands, POS-materialen en printmedia, alles bij Räder komt uit de handen en hoofden van de creatieve afdeling. Daarnaast werken zij nauw samen met inkoop, marketing, logistiek en distributie om aan alle wensen en kwaliteitsverwachtingen te voldoen.

De Räder collectie wordt dus mogelijk gemaakt door een bekwaam team van medewerkers die veel initiatief tonen! Omdat dit de enige manier is om ervoor te zorgen dat de mooie producten succes garanderen voor bij je in de winkel.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor Räder een erezaak. De collecties worden met liefde en met de hand gemaakt. De productie vindt plaats over de hele wereld – niet alleen verre delen van Azië, maar ook Europa en zelfs Duitsland behoren tot de verschillende productielocaties. Ze gebruiken traditionele fabricagetechnieken en regionale materialen en dat zijn uiteindelijk de bepalende factoren voor onze productielocaties.

Om ervoor te zorgen dat de ondernemer de producten ook met een gerust geweten aan hun klanten kunnen verkopen, hebben zij het tot hun missie gemaakt om maatschappelijke en duurzame acties in de waardeketen serieus te nemen: de hoogwaardige producten worden vrijwel uitsluitend gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Daarnaast zijn ze nagenoeg geheel vrij van ruwe oliën en testen ze alle artikelen op schadelijke stoffen. 

Om het welzijn van de leveranciers en hun werknemers te garanderen, onderhouden zij langdurige relaties met de kleine familiebedrijven en fabrikanten door jaarlijks meerdere persoonlijke bezoeken af ​​te leggen, en garanderen we de hoge kwaliteitsnormen van de producten door alle inspecties ter plaatse uit te voeren het gehele jaar door.

Shop Räder Catalogus