Menu
Your Cart

PPD


Paperproducts Design (PPD) brengt sinds 1994 prachtig ontworpen producten naar huizen en tafels over de hele wereld, toen werden zij geïnspireerd om de kleurrijke kunst in de mode te vieren door deze te tonen in alledaagse voorwerpen. PPD begon met servetten en tafelaccessoires, maar al snel ontdekten zij dat ze het niet konden laten om het werk van kunstenaars over de hele wereld op allerlei producten te tonen - van canvas draagtassen tot mokken en waterflessen tot keukentextiel. 

PPD is trots op het brengen van een verrassingselement en innovatie in het dagelijks leven. Zij vieren de kunst van het entertainen door originaliteit te combineren met kwaliteit. Voor PPD is creativiteit bedoeld om te delen, dus hebben ze een uitgebreide collectie unieke producten ontwikkeld die zijn ontworpen om vreugde en plezier uit te nodigen voor alle gelegenheden. 

Bij PPD denkt men altijd groen. PPD-papierproducten zijn FSC®-gecertificeerd en ze houden zich aan de strikte Europese herbebossingswetten. De missie van PPD is om overal vreugde en schoonheid in huizen te brengen, strekt zich uit tot onze planeet en de samenleving als geheel. Ze steunen goede doelen die hun aan het hart liggen door een deel van de omzet te doneren aan hun inspanningen.

SNIFF by PPD, printed designer papier tissue – een fashion statement en lifestyle product. Met zijn coole motieven is de designer tissue niet alleen beschikbaar als je verkouden bent, maar is het een echte blikvanger bij speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen en feesten. Ideaal voor in je handtas of om cadeau te geven. 

De SNIFF tissue is geen gewone papieren tissue, maar een hoogwaardig lifestyle product met keuze uit vele stijlvolle motieven. Klein, handig en precies goed voor in een handtas. Het is een praktische aanvulling op de bijzondere momenten in het leven. Om de vreugdetranen te drogen op bruiloften, als bijzonder cadeau bij een babyshower of verjaardag of als aandenken aan de mooie momenten in het leven.

Shop PPD Catalogus