Menu
Your Cart

Incado

Welkom bij Incado – bestaande uit een team van creatieve mensen die door hun passie een universum van inspiratie hebben gecreëerd net innovatieve en hoogwaardige kunstwerken in vele formaten voor meer dan 30 jaar. Het assortiment omvat alles van kwaliteitslijsten, moderne en innovatieve spiegels, prints en print op verschillende producten en materialen – inclusief spiegels, metaal, beton, linnen, katoen en onze nieuwste aanwinst Artist Paper van Hahnemühle gemaakt van 100% natuurlijke vezels.

 Incado richt zich op grondstoffen van de toekomst, daarom is het een focusgebied voor hen om milieuvriendelijke en duurzame materialen en processen te gebruiken en (verder) te ontwikkelen. Tegelijkertijd waarmee we topklasse kunnen behouden aan kwaliteit producten.

Een van de series van Incado is de Artist Paper Color Collection, deze is gemaakt met veel vakmanschap en trotse tradities en van hoge kwaliteit. Er is veel liefde gegeven aan het kunstwerk tijdens het lange proces dat het ervoor doorloopt voordat het thuis bij jou aan de muur hangt. 

Artist Paper is een materiaal van de hoogste kwaliteit, die tot uiting komt door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hoogwaardige cellulose en katoen. Samen met natuurlijk wolvilt zorgt dat voor een unieke structuur met een driedimensionaal oppervlak. De gehele Artist Paper Color-collectie is ontworpen en geproduceerd in Denemarken door een Deense kunstenaarsgroep onder supervisie van het grafisch team van Incado. De inspiratie is te vinden in de huidige trends en trends met betrekking tot kleurkeuzes en vormen. Hier vind je er een breed scala van verschillende motieven en kleurkeuzes die variëren van kalm en delicate kleuren tot een expressieve kleurkeuze met veel impact.

Het Deense Incado verheft wanddecoratie tot kunst.

Shop Incado Catalogus