Menu
Your Cart

Canairi

Canairi , de hippe ‘fresh air monitor” voor in je huis!

Canairi is een nieuw revolutionair product dat je helpt om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren. Wij houden bij Gift Stories van story telling, producten met een verhaal, en het verhaal is als volgt….

Mijnwerkers namen vroeger een vogelkooitje met een kanarie mee de mijn in om hen te waarschuwen zodra de luchtkwaliteit onvoldoende was, om gassen te detecteren. Zodra de vogel flauw viel was het tijd om snel de mijn te verlaten.

Het probleem nu:
We spenderen 90% van onze tijd binnen en uit onderzoek is gebleken dat ruim 80% van de Europese families in een slecht indoor klimaat leeft. Vermoeidheid, hoofdpijn en slechte nachtrust zijn een serieus probleem.

Hoe werkt de Canairi?
Met een CO2-sensor en een uniek gepatenteerd design. De meter stuurt een motortje aan. Zodra de waarde meer dan 10 minuten boven de 1000 ppm komt valt de vogel om, je wordt dus gewaarschuwd om de ruimte te ventileren. Wanneer de CO2 waarde weer genormaliseerd is staat Canairi weer fris recht op!

Canairi, een award-winning design, voor op kantoor in het leslokaal of thuis. Geen irritante geluidjes, flashes maar gewoon een hele leuke vogel :)

Shop Canairi